sjuuk..

Yaa!!
börjar med att jag har varit sjuk i 21 veckor i sträck! snart 22 dock, räknar dom små veckorna som om det va mitt eget barn som fötts.. så FKN irreternade! blir aldrig frisk! -.- ah fick ju remiss först att på sommarlovet när ja kommit hem och gjort prover hade jag ju tydligen haft lunginflammation.. fick ingen penicillin.. sen hade ja nån annan tjofräs.. ingen penicillin.. nu när ja va i vårdcentralen i måndags, inga resultat! "jag va tydligen helt frisk" även om jag knappt kunde andas, äta, dricka eller svälja normalt för att mina halsmandlar var twice the size! blir ju så lack på götenes vårdecentral! -.- however, gick tillbaka till vårdecntralen i onsdags gjorde fler prover.. fick remiss halsfluss! fick penicillin! äntligen! ser en bättringsväg klart! ååååh vad jag längtat över att få penicillin!! :O för att ha en chans att bli frisk för en gångs skull!

på den andra fronten..trodde allt va fine efter ja kommit hem, men tydligen inte.. finns mycket som inte är avklarat, på rätt sätt.. finns saker som även finns kvar trots vi sa att vi skulle glömma.. vill bara kunna radera!!
bort bort bort!!

obekväm situation..

and something funny, Grönberg brothers var här idag! :D det var awesome som fan! :)) måste göras om! det var fan skitkul! blir la att kankse dra till kvänum nästa vecka! :) aesome guys det där asså! XD

aja..blir la att dra till min underbara dejt nu som ALDRIG sviker mig, finns altid där när ja behöver den!
juste.. sängen!


pusspuss!
stayfresh!


//Juliafifan'

RSS 2.0